Каталог товарів

Класи якості запчастин

Категорії

Що таке запчастини Original, Original PRC, High Copy, Copy, AA, AAA, PRC?

На ринку запчастин існує велика кількість однакових на вигляд деталей, але ціни на них значно відрізняються один від одного, що безсумнівно викликає ряд питань. У даній статті ми постараємося пролити світло на цю тему, а також відповісти на деякі інші подібні питання, що стосуються якості запчастин для ремонту цифрових пристроїв.
Ми часто чуємо від наших покупців одне і теж питання:
У вас оригінальні запчастини запчастини?
Що означає Original PRC?
Що означає High Copy?

Для початку з'ясуємо основне питання наших покупців:
Я купую копію або оригінал запчастини?
В інтернет-магазині TABS.KIEV.UA Ви зможете знайти як копії високої якості, так і оригінали PRC запчастин. Товари низької якості ми не закуповуємо. В інших магазинах вони різняться занадто привабливою ціною, в яких ємніть складає менше 50%.
На нашому сайті відрізнити копію запчастини від оригіналу дуже просто. На кожному нашому товарі в назві (заголовку) товару завжди вказано оригінал запчастини чи високоякісна копія продається.

Також популярним способом з'ясувати, оригінал або копія продається - це зателефонувати нам і задати питання менеджеру.

Далі розглянемо питання якості запчастин більш детально.

Що значить Original (оригінал) запчастини?
ORIGINAL - це справжня версія запчастини. Яка виготовлена ​​при дотриманні всіх стандартів і протестована первинними тестами, а також має сертифікацію. Такі запчастини встановлені на оригінальних пристроях. Запчастини доступні тільки у офіційних представників.

Що значить Original PRC запчастини?
ORIGINAL PRC - це запчастина, виготовлена ​​з використанням оригінальних компонентів, однак деякі з них можуть бути замінені на аналоги з мінімальним відхиленням від оригіналу.

Що значить High Copy запчастини?
High Copy - це високоякісна копія оригінальної запчастини. Виготовлена ​​при використанні подібних оригіналу матеріалів, за якістю незначно поступається оригінальної запчастини.

Що значить Made in PRC?
Made in PRC - дана маркування вказує на те, що товар був виготовлений в Китайській Народній Республіці (Made in People's Republic of China).
Made in China = Made in P.R.C.


Висновок

Як ви встигли помітити, на даний момент на ринку існує великий вибір запчастин відрізняються якістю їх виготовлення. Дана градація дозволяє розумно і з економією витрачати особисті кошти. Безумовно, ми рекомендуємо купувати оригінальні запчастини для ваших пристроїв, щоб вони ще довгий час радували вас своєю роботою. Менеджери інтернет-магазину tabs.kiev.ua проконсультують Вас і допоможуть підібрати акумулятор батарею за найкращими цінами в Україні.

 

Якщо у вас залишилися або виникли якісь питання чи пропозиції, зв'яжіться з нами.
067-337-83-12 або 099-929-16-14
З повагою, інтернет-магазин tabs.kiev.ua

Коментарі
Поки немає відгуків
Залишити відгук
Прізвище Ім'я*
Email
Введіть коментар*